۱۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۴۵

معاون اقتصادی استاندار گلستان: واردات خودرو در منطقه آزاد شتاب می‌گیرد

معاون اقتصادی استاندار گلستان: واردات خودرو در منطقه آزاد شتاب می‌گیرد

گرگان-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان از آغاز واردات خودرو در منطقه آزاد استان خبر داد و گفت: با اجرای فراخوان اهلیت‌سنجی و رفع تدریجی موانع ارزی، این روند سرعت می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالعلی کیانمهر، صبح شنبه با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای فعال‌سازی واردات خودرو در منطقه آزاد گلستان اظهار کرد: پس از طرح موضوع و اخذ موافقت‌های لازم، فراخوانی برای شناسایی افراد واجد اهلیت در حوزه واردات خودرو منتشر شد که با استقبال متقاضیان همراه بود.

وی افزود: بر اساس ضوابط اعلام‌شده از سوی منطقه آزاد، متقاضیان باید حداقل دو سال سابقه واردات خودرو به سرزمین اصلی داشته باشند و این شرط، مبنای بررسی صلاحیت شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

معاون اقتصادی استاندار گلستان با بیان اینکه واردات خودرو عملاً آغاز شده است، گفت: اخیراً یکی از واردکنندگان، ۲۰ دستگاه خودرو وارد منطقه آزاد کرده که در حال طی مراحل اداری و قانونی است و برخی تأخیرها نیز عمدتاً به مسائل ارزی مربوط می‌شود.

کیانمهر با اشاره به رفع تدریجی موانع موجود اظهار کرد: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود روند واردات خودرو در منطقه آزاد گلستان در آینده نزدیک سرعت بیشتری بگیرد و مشکلات ارزی نیز به‌تدریج برطرف شود.

وی همچنین درباره تردد خودروهای وارداتی گفت: بر اساس مصوبه ابلاغ‌شده، خودروهایی که از طریق منطقه آزاد وارد می‌شوند، امکان تردد در سراسر استان گلستان را خواهند داشت که این موضوع نقش مهمی در تسهیل استفاده و جذابیت سرمایه‌گذاری در این حوزه دارد.

معاون اقتصادی استاندار گلستان خاطرنشان کرد: فعال‌سازی واردات خودرو در منطقه آزاد، گامی مؤثر در رونق اقتصادی، جذب سرمایه‌گذار و پاسخ به بخشی از مطالبات مردم استان خواهد بود.

کد خبر 6735788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha